De beste pyjama’s voor op reis

Ik ga op reis en ik neem mee… Misschien is een pyjama niet het eerste waar je aan denkt bij het inpakken van je koffer. Het is dan ook een item dat nogal eens vergeten wordt op vakanties. En dat terwijl je het juist zo vaak aan hebt. En als je het dan niet vergeet, is er nog een andere vraag. Welke pyjama of nachthemd kun jij het beste meenemen op reis?

Pyjama’s voor warm weer
Deze combinatie is perfect als je op zoek bent naar een leuk setje. Daarnaast is dit een combi die voor alle bestemmingen geschikt is. Maar het is vooral een goede keuze voor de warmere bestemmingen. Hiermee weet je zeker dat je het niet te warm hebt ’s nachts. Kies daarnaast voor een stof die goed ademt en absorbeert zoals katoen of modaal. Hou je van een lichte stof? Dan is flanel een optie.

Pyjama’s voor koud weer
Ga jij naar een koudere bestemming? Dan wil uiteraard niet koukleumen in je bed. Je kunt daarom het beste een lange pyjamabroek en shirt met lange mouwen meenemen.

Pyjama voor gemixt weer
Maar wat neem je mee als je niet precies weet wat voor weer het daar gaat worden? Als je naar een plek toegaat waar het zowel warm als kouder kan worden, kunt je het beste kiezen voor een shirt met korte mouwen en een capri pyjamabroek. Reken maar zo. Je kunt beter iets uitdoen, dan dat je het koud hebt.

Pyjama’s voor hostels
Zit jij in een hostel tijdens je vakantie? Dan is de kans groot dat je jouw kamer deelt met anderen. Dan wil je natuurlijk wel iets aan waar jij je goed in voelt en bijvoorbeeld ’s nachts mee naar de wc kunt. Een goeie keuze voor een hostel is een lange of korte pyjamabroek met een shirt.

Pyjama’s voor hotels
Verblijf jij tijdens je vakantie in een hotel? Bofkont! Je hebt hier alle privacy om aan te doen wat jij wilt. Hou je van stijlvolle nachtkleding? Dan kun je hier je slipdress of babydoll aan doen.