De voordelen van online een visum aanvragen

Ga je binnenkort met je partner of met het hele gezin op vakantie naar Turkije? Vergeet dan niet een visum aan te vragen. Doe dit op tijd, want zonder dit belangrijke document kom je niet voorbij de douane en dat zou zonde zijn als je alles verder wel hebt geregeld tot in de puntjes. Gelukkig kun je online eenvoudig een Turks visum aanvragen. Zo heb je binnen korte tijd alle papieren in huis om volledig voorbereid op reis te gaan.

Geldigheid visum

Eerst is het natuurlijk wel belangrijk om te weten waarom je dit document aan moet schaffen. Met een visum toon je aan dat je officieel toestemming hebt om het land te betreden. Het is een persoonlijk document en kan niet gebruikt worden voor andere personen. Zorg daarom dat je voor elke gezinslid dit document apart aanvraagt. Dit kost nog geen € 25 per persoon. Je persoonlijke visum ontvang je binnen een dag in je mailbox. Met het document krijg je voor de duur van 6 maanden toegang tot Turkije. Ideaal wanneer je binnen korte tijd meerdere keren van plan bent om naar dit land af te reizen in verband met een familiebezoek. Of wanneer je binnenkort weer op reis gaat en je moet overstappen via Turkije.

Spoedaanvraag

Ben je tussen alle voorbereidingen door helemaal vergeten een visum aan te vragen en stap je binnen een zeer korte periode al in het vliegtuig naar Turkije? Dan is het ook mogelijk om online een spoedaanvraag in te dienen. Je aanvraag wordt dan direct in behandeling genomen en ontvang je in de meest gunstige gevallen binnen 5 minuten in je mailbox. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Ideaal wanneer je op het vliegveld staat voor een overstap en toch blijkt dat je een visum moet hebben. Zorg wel in alle gevallen dat je beschikt over een geldig paspoort en een goede internetverbinding om je mailbox te checken.

Help! Mijn visum vervalt!

Val je inderdaad onder de groep mensen die met het visum binnen korte tijd afreist, maar vervalt de geldigheid van het document terwijl je in Turkije bent? Kruip ook in dit geval weer achter je computer en vraag een nieuw visum aan. Dankzij de digitale snelweg heb je binnen een dag weer een geldig document in je bezit. Verblijf je langer dan een periode van 90 dagen in Turkije? Dan is een visum niet het juiste document. Neem in dit geval contact op met het Turkse consulaat voor meer informatie.