Ideeën voor een avontuurlijke huwelijksreis

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Gefeliciteerd! Wat een heerlijke tijd breekt er voor jou en je verloofde aan. Mooie kleren uitzoeken, ringen, maar ook een huwelijksreis uitstippelen! Want trouwen is niet compleet zonder reisje tijdens de wittebroodsweken, toch? Wij zetten 3 ideeën op een rijtje voor een avontuurlijke huwelijksreis

Magisch Thailand ontdekken met twee

Ga er met z’n tweetjes lekker eens helemaal tussenuit, verlaat Europa en zet voet in het magische Thailand. Het land heeft voor ieder wat wils: voor de strand- en hangmathangers, alsook voor de.backpackende reizigers, reizen in Thailand is puur genieten. Proef de cultuur tijdens je reis zowel in de tempels als op je bord. Thailand is een echte honeymoon bestemming!

Huwelijksreis op wieltjes in Australië

Laat de huwelijksgasten meebetalen aan jullie huwelijksreis. Proef de absolute vrijheid en huur een camper in Australië. Reizen doorheen dit landschap is een droom voor veel koppels. Huppel achter kangoeroes in de outback en ontdek de kusten en de outback van het land aan de andere kant van de wereld. Is het waar dat de waterkolk anders draait op het zuiders halfrond? Ontdek het met je geliefde!

Tortelduifjes onder de zuiderse zon

Je hoeft niet uren in een vliegtuig te zitten om een prachtige reis te beleven met twee. Ontdek Spanje per auto op je huwelijksreis. Prachtige kustlijnen dagen je uit om te cruisen, stop in de mooiste bergdorpen en ontdek de rijke cultuur en geschiedenis onder de zon. Dit is puur genieten, op maat gemaakt voor tortelduifjes.