Op familievakantie in Lochem!

Het Gelderse Lochem biedt een prima uitvalsbasis voor een familievakantie. De omgeving is rijk aan natuur, waarin je heerlijk tot rust kunt komen. Om even weg te zijn van alle beslommeringen van alledag en wat quality time door te brengen met je gezin, heeft een vakantiewoning in Lochem de juiste faciliteiten. De diverse faciliteiten zijn toegespitst op verschillende leeftijdscategorieën, zodat zowel volwassenen als kinderen een fijne tijd kunnen beleven.

De omgeving van Lochem

Het plaatsje Lochem is in De Achterhoek gelegen. Deze regio is rijk aan bossen en ander natuurschoon. Je kunt een heerlijke wandeling maken in de frisse buitenlucht en even nergens aan denken. Daarnaast zijn er diverse oude kastelen te bezichtigen, die je even terugbrengen in de tijd. Ook kun je een bezoekje brengen aan een van de boerderijen die in de nabije omgeving gelegen zijn. Wanneer je het stadse leven wilt proeven, kun je een dagje naar de dichtbij gelegen Hanzesteden Zutphen of Deventer gaan.

De mogelijke faciliteiten in een vakantiewoning in Lochem

Wanneer je met het hele gezin op vakantie gaat, zijn er andere faciliteiten belangrijk dan wanneer je uitsluitend met volwassenen reist. Gelukkig is een vakantiewoning in Lochem hierop ingesteld. Zo kun je kiezen voor een vakantiewoning met voorzieningen als een eigen tuinomheining en de aanwezigheid van een traphekje. Voorzieningen als een wasmachine en een wasdroger zijn ideaal wanneer je met een groter gezelschap reist en dus veel wasgoed hebt. Als je een huisdier hebt, dan kun je kiezen voor een resort dat huisdieren toestaat. Voor veel mensen is hun huisdier evengoed een onderdeel van het gezin, dus is het fijn als deze mee kan op vakantie. Je hond zal zich ook prima vermaken door zich uit te leven in de bossen.

Leuke uitstapjes voor de kinderen in Lochem

Vanuit je vakantiewoning in Lochem heb je een prima uitvalsbasis voor allerlei leuke activiteiten voor kinderen. Denk hierbij onder meer aan een binnenzwembad dat gedurende het hele jaar geopend is. Wil je de omgeving op een leuke manier verkennen, dan heb je de mogelijkheid om skelters te huren. Bij gunstige weersomstandigheden is een middagje naar de recreatievijver een absolute aanrader, ongeacht de leeftijd van de bezoekers. Dobber heerlijk rond op het water in een rubber bootje of geniet van de zon op een kleedje in het gras. Mocht het weer onverhoopt wat minder goed zijn, dan zijn er nog altijd tal van mogelijkheden. Bezoek bijvoorbeeld ’t Speelkasteel. In deze grote indoorspeeltuin kunnen de kinderen glijden, klimmen, klauteren en springen. Met een vakantiewoning in Lochem hoef je je geen moment te vervelen!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *