Sloep huren Amsterdam

Lijkt het jou interessant om een sloep te huren in Amsterdam? Dan kan dit artikel je helpen bij het maken van je keuze. Zo komt er algemene informatie over sloep huren Amsterdam aan bod, maar wordt er ook informatie verstrekt over diverse soorten sloepen die gehuurd kunnen worden.  Mogelijkheden Een sloep huren Amsterdam biedt veel mogelijkheden. Zo kun je varen door de grachten van Amsterdam op een prachtige boot en dat voor een scherpe prijs. Wat al helemaal mooi is, is dat er de mogelijkheid is om een sloep te huren met een ervaren schipper erbij. Zo kun je samen met je vrienden, gezin of collega’s volledig genieten van het mooie weer en de grachten en dat met lekkere drankjes en hapjes. Gemiddeld genomen kun je al een sloep huren vanaf €150 per uur. Keuze uit diverse arrangementen zoals een privé boot, een ervaren schipper, leuke vaarroutes en andere arrangementen kunnen de prijs wel beïnvloeden.

Soorten sloepen

Bij een sloep huren Amsterdam komen verschillende keuzemogelijkheden. Zo is er namelijk niet maar één soort. Zo kun je bijvoorbeeld een overdekte boot huren Amsterdam, maar ook een bootje huren Amsterdam Westerpark. Welk type je ook kiest, het is altijd geschikt voor een speciale gelegenheid. Hierbij kun je denken aan een boot huren Amsterdam voor verjaardag, maar ook voor vrijgezellenfeesten of personeelsuitjes. Hieronder staan een aantal specifieke varianten van de aanbieder bootuitjes.nl:

Als eerste de Sloep Havana. Deze sloep is verkrijgbaar vanaf €175 per uur. Deze moet minimaal twee uur gehuurd worden. Mocht je deze sloep langer willen huren zal het tarief in de vervolg-uren €15 minder zijn dan de eerste twee uur. Dit betekent dat je daarna €160 per uur betaald. Deze sloep is een salonsloep die erg mooi is afgewerkt. Deze boot is ruim genoeg om een hoop vrienden/familieleden mee aan boord te nemen. De sloep bevat een toilet waardoor er geen plaspauze aan de kade ingelast hoeft te worden.

Een tweede sloep is sloep IJdok. Deze sloep is vrij lux. Deze sloep is bijzonder, dit is omdat het volledig op elektriciteit draait. Dit maakt het varen extra leuk. Zo ben je milieubewust bezig en kun je geruisloos door de grachten van Amsterdam varen. Deze boot heeft ook een urinoir aan boord en kan eventueel afgedekt worden. Normaal gesproken komt deze sloep zonder dak. Mocht het dus mooi weer zijn is dit ideaal. Mocht het net een beetje tegenzitten en het weer niet zo best zijn? Dan zal de pret niet verpest worden en wordt er een dak op gezet. Deze prachtige sloep kun je al huren voor €150 per uur (minimaal 2 uur).

Een derde sloep is Sloep Nassau. Deze sloep huren Amsterdam biedt een hoop comfort aan. Zo kun je comfortabel zitten, maar ook nog eens staand borrelen als je dit graag wilt. Er zit een volledig toilet op, maar er zijn ook diverse stroompunten aan bod. Doordat deze boot overdekt is zal geen enkele weersomstandigheid jouw mooie tocht kunnen verpesten of afblazen. Deze sloep is wel iets duurder dan de andere sloepen. Voor €175 per uur kun je deze prachtige sloep al huren. De vervolg-uren na 2 uur varen kosten €150.