Je bent vertrokken richting je vakantiebestemming, verlost van de inpakstress en opeens krijg je het gevoel alsof je iets vergeten bent. Dat je iets vergeet is op zich niet zo erg, tegenwoordig kan je overal ter wereld wel datgene wat je vergeten bent kopen. Wij hebben hieronder de top 5 meest vergeten dingen op vakantie op een rijtje gezet.

1. Reisverzekering

Allereerst vergeten veel mensen om een reisverzekering af te sluiten voordat ze op vakantie gaan. Het is handig om een verzekering af te sluiten voor je reis. Zo worden onvoorziene kosten bij een ongeval of andere vervelende situaties vergoed. Tegenwoordig kan je een reisverzekering gemakkelijk en snel via je mobiel afsluiten. Zoek een reisverzekering dat bij jou past en binnen 5 minuten ga je verzekerd op reis.

2. Oplader

De oplader is een van de meest vergeten dingen. Denk aan de oplader van je tablet, smartphone en laptop als je op reis gaat. Het vergeten van een oplader kan heel vervelend zijn, de juiste oplader kopen is nog niet altijd even gemakkelijk in het buitenland.

3. Zwemkleding

Tijdens de vakantie hoort natuurlijk lekker zwemmen en daarvoor heb je zwemkleding nodig. Vergeet dus niet om de juiste zwemkleding mee te nemen in je bagage. Vaak ligt een zwembroek of bikini achterin de kledingkast, wat ervoor zorgt dat je er misschien niet meteen aan denkt om deze in je koffer te stoppen.

4. Paspoort

Je paspoort vergeten is natuurlijk erg vervelend. Gebruik daarom de regel: zonder paspoort mag je de voordeur niet achter je sluiten om op vakantie te gaan. Een paspoort is in het buitenland verplicht. Op het moment dat je met het vliegtuig gaat kom je zelfs het vliegtuig niet in zonder paspoort. Let hier dus goed op!

5. Fototoestel

Iedere smartphone of tablet heeft tegenwoordig een uitstekende camera functie. Toch reizen veel mensen met een fotocamera om echte foto’s te maken. Dus foto’s met een scherpte en diepte. In dat geval is het belangrijk om aan je fototoestel te denken als je je bagage pakt.