Trein naar Londen

Heerlijk ontspannen in de trein naar Londen. Geen druk verkeer waar u rekening mee moet houden. U  leest een boek of kijkt films op uw Ipad. U wordt uitgerust wakker op de plaats van bestemming. Of u nu 50 keer of nog nooit in Londen bent geweest het blijft een fantastische stad om te bezoeken. Op het internet kunt u eenvoudig online vakanties boeken zonder bijkomende kosten en dat is enorm fijn.

Bezienswaardigheden in London

De eerste aanblik: die wereldberoemde skyline. Vol befaamde gebouwen, bezienswaardigheden en paleizen. Stap voor het beste uitzicht aan boord van de London Eye en kijk uit over iconen zoals Big Ben en Westminster Abbey.

Voor cultuur kunt u kiezen uit 170 musea. Een beetje overweldigd? Kom dan even op adem in een van de koninklijke parken van de stad.

Winkelen kan in Londen zoals nergens anders in Europa. Dit is shoppers paradise. Er zijn overal straat- en vlooienmarkten. Op elke hoek ontdekt u weer een andere, bijzondere vintage winkels. Ook zijn er nog de befaamde warenhuizen zoals Selfridges en Harrods (om er maar een paar te noemen).

Bekend van film en tv. U zult verstelt staan hoeveel van stad u al kent. Londen is het decor geweest van bijzonder veel films en series. Stap bijvoorbeeld eens in de voetsporen van James Bond of Harry Potter tijdens een tour met een ervaren gids. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een biertje te drinken in een van de gezellige pubs zoals Lamb & Flag in Covent Garden. Een biertje dat is gebrouwen in een eikenhouten vat. Hierdoor heeft het naast de citrus, karamel en de bittere smaak ook nog een vleugje eikenhout in zich.

De Londenaren zijn gek op lekker eten. Probeer de laatste culinaire uitvindingen en trends bij een van de kraampjes van Londons street food scene. Mag het een keertje echt speciaal en op hoog niveau? Er zijn vele restaurants met een (of meerdere) Michelinsterren in de stad.

Wist u dat er meer dan 230 theaters in Londen zijn? De grote, populaire musicals vindt u vooral in het West End. Shakespeares verhalen, uitgevoerd zoals in zijn eigen tijd, ziet u in het Globe Theatre. Comedy, nieuwe stukken en bijzondere ontdekkingen zijn te vinden bij de kleinere theaters verspreid over de stad. Vaak zijn er voordelig tickets te krijgen bij kleine ticketbureaus.  

Directe verbinding

Er is een directe treinverbinding aan vanuit Amsterdam, Rotterdam en Brussel naar Londen. In Londen kunt u met openbaar vervoer zoals de metro of de bus naar elke bezienswaardigheid die u wilt. Heerlijk ontspannen reist u naar de prachtige hoofdstad van Engeland.

Voordelen van online ticket boeken

Als u een internationale treinreis wilt maken, zijn er drie voordelen bij het kopen van treintickets online: 1. Hoe leger de trein bij het boeken, hoe goedkoper het ticket. 2. U voorkomt dat uw treinreis uitverkocht raakt. 3. U bespaart tijd op het kopen van een ticket bij een station loket of automaat.